Доставка и плащане

ДОСТАВКА

 

Цената на доставката зависи от размера и теглото на вашата пратка, дестинацията и куриера. Цената за доставка ще бъде изчислена и посочена на страницата за поръчка, след като попълните цялата друга необходима информация.

След като поръчката ви бъде изпратена, ще получите имейл за потвърждение и скоро след това ще можете да проследите пратката си на уебсайта на куриера.

Ще изпратим пратката след получаване на поръчката и потвърждение.

Условия

Acerbic дава 100% гаранция,че в рамките на 30 дни от датата на фактурата можеш да върнеш продукт при установен производствен дефект, повреда при транспортиране или друга уважителна причина.

Съгласно Българското законодателство, всеки продукт може да бъде отказан в рамките на 14 календарни дни без да се посочват причини за това, считано от деня, в който потребителят или трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя, влезе във владение на стоките.

Продукт може да се върне и при следните уважителни причини:

 

o Грешна представа

o Дефектен продукт

o Продукт с нарушена цялост на опаковката

o Друга уважителна причина

При причина грешна представа продуктът трябва да е в почти пълна цялост (да е използван не повече от 5% ). Това е в сила и за некозметичните продукти – те не бива да са използвани.

Продукт не може да бъде върнат с причина грешен размер, ако всички размери са описани в сайта.

При уважителна причина и при спазени условия, ACERBIC  възстановява сумата на рекламирания продукт или го заменя.

Как да върна продукт

Преди да върнеш продукта се увери, че отговаря на правилата за връщане. За да бъде приета и обработена рекламацията ти, трябва да попълниш формуляр за въщане.

Ние ще очакваме продукта, придружен с формуляр за въщане, в срок до 10 дни от датата на получаването, продукта ще бъде заменен или сумата ще бъде възстановена.

Продукта може да бъде изпратен, по всички канали до адрес гр. София, кв. Иван Вазов, ул. „Стефан Сарафов“ 15, ет. 3, ап. 1.

В случай, че изпитваш затруднения не се колебай да се свържеш с нас!

Сравнение на продукти